Jedna od vodećih firmi koja se uspešno bavi proizvodnjom robe od plastike sakupila je tim najvećih stručnjaka i profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom. Zadovoljni klijenti i njihove preporuke  najbolje govore o kvalitetu njihovih usluga.

A ono po čemu se najviše ističu i što spada u njihove glavne proizvode  su: septičke jame, šahte, plastične kese, vertikalni i horizontalni rezervoari.

Rezervoari za vodu firme Teo-Plast u prednosti su od ostalih po tome što su otporni na UV zračenje, veoma su izdržljivi i imaju dug vek trajanja. A što je jako važno oni svojim sastavom ne utiču na kvalitet same vode. Osim za vodu mogu se koristiti i čuvati za skladištenje i čuvanje različitih tečnosti poput: nafte, raznih hemikalija, ulja, ali i za čuvanje stočne hrane, žitarica pa uz to još i povrća i voća. Još jedna njihova prednost je ta što su otporni na udarce, spoljašnji i unutrašnji pritisak, a tajna njihove dugotrajnosti se dobija specijalnom tehnologijom za spiralno namotavanje. Uz sve to oni su i veoma lagani i bez problema se mogu koristiti u transportima i selidbama.

Još jedan u nizu proizvoda firme Teo-plast su njihove septičke jame. One osim što su mnogo boljeg kvaliteta i sastava od zidanih i betonskih septičkih jama, mogu se pohvaliti da njihovim kvalitetom proizvodnje i dugotrajnošću doprinose očuvanju prirodne sredine. A bez problema mogu se postaviti kako u vikend naseljima, školama i bolnicama, tako i u domaćinstvima. Veoma važno je da naglasimo da njihova plastika pruža potpunu sigurnost od nepropustljivosti. A bezbedna je čak i od korozije, pritiska spoljašnjeg terena i podzemnih voda. Njihovo trajanje i sama upotreba duže su od pola veka.

Firma je tu za svoje klijente koji imaju još dodatnih želja i narudžbina. Pa po potrebi mogu biti protočne, opremiti se svim mogućim priključcima i ostalom po želji korisnika. Vaše je samo da ih kontaktirate na i-mejl: info@teo-plast.com ili na kontakt telefon: 064/326 62 96 i 014/345 12 21.

Podeli na društvenim mrežama:

Ostavite komentar

Vaša i-mejl adresa neće biti objavljena. Polja koja je potrebno popuniti su u nastavku.