Digitalna štampa, budućnost štamparija

Digitalna štampa predstavlja najsavremeniji način štampanja. Sadržaj koji želite da štampate prolazi kroz računar, a nakon toga direktno na površinu željenog predmeta. U ovom tekstu ćemo vas malo bolje upoznati sa tehnologijom digitalne štampe, koja je danas veoma rasprostranjena na našim prostorima i u svetu.

data copy digitalna stampa

Digitalna štampa predstavlja postupak tokom kojeg se izabrani sadržaj (slogan, slika, logo i slično..) laserom prenosi sa računara na željenu površinu. Što nam omogućava da bilo koji sadržaj koji posedujemo na flešu ili računaru, možemo direktno preslikati na određenu površinu.

Na taj način svu našu dokumentaciju i bitne informacije koje čuvamo u računaru, u svakom trenutku možemo pretvoriti iz digitalnog oblika u materijalni oblik.

Jedna od prednosti digitalnog štampanja je da se štampom može rukovoditi prilikom nastanka proizvoda, i na taj način možete odrediti koji sadržaj želite štampati na koju površinu. Radi se o neometenom štampanju, tako da u toku procesa možete promeniti materijal i to neće uticati na štampu.

Zanimljive činjenice o digitalnoj štampi:

  • U slučaju inkdžeta, digitalna štampa je totalno beskontaktna.
  • Digitalna štampa je značajno brža od drugih vrsta štampa, takođe priprema celog procesa je veoma brza.
  • Digitalna štampa je uvedena 1993. godine, kada je firma Indigo napravila E-Print 1000

Ukoliko se nakon ovih naučenih informacija o digitalnom štampanju pitate koja je štamparija pravi izbor, mi vam i tu možemo pomoći.

Data Copy, studio za digitalnu štampu i kopiranje, nudi visoko kvalitetnu štampanje na majicama. Majice za bilo koju priliku. Obradujte vaše školarce zabavnim majicama, poboljšajte profesionalni izgled vašeg poslovnog tima ili izaberite bilo koji dizajn majice za ličnu upotrebu.

Data Copy je tu da vaše želje pretvore u realnost. Štamparija visoke stručnosti koja uliva poverenje. Data Copy, u svom dugogodišnjem radu koristi ekološke boje na vodenoj bazi. Štampanje na majicama je izrazite postojanosti, jačine i kvaliteta.

Za sve dodatne informacije možete posetiti njihov zvanični sajt.

I takođe ih posetiti lično na sledećim lokacijama:

  • ulica Kneza Miloša, Beograd
  • ulica Omladinskih Brigada, Novi Beograd

Izaberite Data Copy, studio za digitalnu štampu i kopiranje, jer birate kvalitet!

Podeli na društvenim mrežama:

Ostavite komentar

Vaša i-mejl adresa neće biti objavljena. Polja koja je potrebno popuniti su u nastavku.